România, în top 10 cele mai bune destinaţii pentru activităţi de logistică

Postat la 12 iulie 2013 97 afişări

România este singura ţară din Europa Centrală şi de Est prezentă într-un top al celor mai atractive zece destinaţii pentru activităţi de logistică în acest an, dar şi în 2018, dominat de ţări din Europa de Vest, realizat de dezvoltatorul de parcuri industriale şi logistică Prologis.

România, în top 10 cele mai bune destinaţii pentru activităţi de logistică

 Pentru realizarea topului au fost intervievaţi utilizatori de spaţii de depozitare din diferite sectoare de activitate, de la retail, industria auto la cea farmaceutică. Acestora li s-a cerut să realizeze un clasament al celor mai importante 100 de locaţii în funcţie de 13 criterii, primele cele mai importante fiind accesul la rutele de transport, proximitatea faţă de clienţi, costurile din domeniul imobiliar, flexibilitatea şi disponibilitatea forţei de muncă.

Bucureştiul şi zona de Vest a României au fost plasate pe locul 8 în topul celor mai "dorite" destinaţii pentru activităţi de logistică în acest an şi pe cinci în 2018, cele mai bune scoruri fiind obţinute la capitolul costuri din domeniul imobiliar şi flexibilitatea şi disponibilitatea forţei de muncă. Aşa cum era de aşteptat, cel mai scăzut scor a fost obţinut la capitolul infrastructură, dar şi la terenurile şi spaţiile moderne de logistică disponibile.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/romania-in-top-10-cele-mai-bune-destinatii-pentru-activitati-de-logistica-11119137
11119137
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.