România a VOTAT! „NU vor forma o familie: o mamă sau un tată care îşi cresc singuri copiii, o bunica care îşi creşte singură nepotul, doi fraţi orfani”. Este corect?

Postat la 10 mai 2017 1090 afişări

Camera Deputaţilor a votat astăzi ca în Constituţia României să se opereze o modificare: Familia va fi definită ca uniunea dintre un bărbat şi o femeie şi nu între soţi”. Prima consecinţă a acestui fapt este că toate legile care sprijineau până acum familiile formate dintr-o mamă singură şi copii vor fi declarate neconstituţionale.

România a VOTAT! „NU vor forma o familie: o mamă sau un tată care îşi cresc singuri copiii, o bunica care îşi creşte singură nepotul, doi fraţi orfani”. Este corect?

Raluca Turcan: “Familia este definita si ca relatia dintre mama si copil sau tata si copil ori in momentul in care prin Constitutia Romaniei restrangi familia doar la casatoria dintre barbat si femeie inseamna ca automat va trebui sa se opereze modificari si pe celelalte legi in vigoare.”

Pe Facebook, Mara Mareş, deputat PNL a scris: „Am asistat astăzi la un vot aproape în bloc pentru referendumul iniţiat de Coaliţia pentru Familie.

Ca liberal, atunci când drepturile şi libertăţile altora sunt îngrădite, consider că trebuie să iau atitudine.

Votul meu de astăzi a fost conform conştiinţei şi anume ÎMPOTRIVA acestui demers de declanşare al unui referendum pe tema familiei tradiţionale. Coaliţia pentru Familie doreşte modificarea Constituţiei astfel încât FAMILIA să fie formată numai prin “căsătoria între un bărbat şi o femei”.

Pe cale de consecinţă, o mamă sau un tată care îşi cresc singuri copiii, o bunica care îşi creşte singură nepotul, doi fraţi orfani, un cuplu heterosexual sau homosexual care nu doresc respectiv nu pot sa se căsătorească, NU vor forma o familie.

România are lucruri mai importante de făcut decât fragmentarea populaţiei pe teme religioase şi ultraconservatoare. Aceasta este o tema falsă, menită sa dezbine, iar religia este o stare spirituală, nu un mijloc de manipulare politic!

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
familie,
refuz,
mama,
copii,
votare,
tata,
frati,
romania,
barbat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.