Roman (PNL): PSD vrea să majoreze la maxim impozitele prin noul Cod al finanţelor publice locale

Postat la 15 martie 2018 63 afişări

Vicepreşedintele PNL Florin Roman a declarat, joi, că prin noul proiect al Codului finanţelor publice locale PSD vrea „să majoreze la maxim impozitele pentru persoanele fizice şi juridice (clădiri rezidenţiale)”, afirmând că în cazul clădirilor nerezidenţiale cetăţenii vor plăti de 6,5 ori mai mult.

Roman (PNL): PSD vrea să majoreze la maxim impozitele prin noul Cod al finanţelor publice locale

„Prin noul proiect al Codului finanţelor publice locale PSDragnea anunţă noi biruri pentru toţi românii. Propunerile PSDragnea obligă autorităţile locale să majoreze la maxim impozitele pentru persoanele fizice şi juridice (clădiri rezidenţiale). Dacă în prezent aceste cote de impozitare sunt de la 0,08% până la 0,2%, proiectul PSDragnea prevede obligativitatea ca românii să plătească limita maximă, adică de trei ori mai mult”, a declarat vicepreşedintele PNL Florin Roman, potrivit unui comunicat transmis către MEDIAFAX.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.