Trump l-a numit pe Larry Kudlow în funcţia de consilier prezidenţial pentru Afaceri Economice

Postat la 15 martie 2018 31 afişări

Preşedintele american Donald Trump l-a numit pe Larry Kudlow, un fost consilier economic informal în timpul campaniei prezidenţiale din 2016, în funcţia de consilier prezidenţial pentru Afaceri Economice, informează site-urile posturilor CNN şi CNBC.

Trump l-a numit pe Larry Kudlow în funcţia de consilier prezidenţial pentru Afaceri Economice

Potrivit unor surse, Donald Trump i-a făcut propunerea la telefon, iar Kudlow a acceptat funcţia.

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Sarah Sanders, a confirmat ulterior că Larry Kudlow a fost ales ca preşedinte al Consiliului Economic.

"Lui Larry Kudlow i s-a oferit poziţia şi acesta a acceptat, poziţia de consilier al preşedintelui pentru Afaceri Economice şi de director al Consiliului Naţional Economic. Vom lucra pentru a avea o tranziţie potrivită şi vom informa cu privire la durata perioadei în care Kudlow îşi va asuma acest rol", a declarat Sarah Sanders.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.