Rochia-turn

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 22 februarie 2020 51 afişări

Inaugurat în 1928 drept cel mai înalt zgârie-nori al lumii şi detronat la mai puţin de un an de Empire State Building, turnul Chrysler de la New York pare a-i inspira pe creatorii de modă, care au prezentat în colecţiile lor pentru 2020 rochii care-i imită designul, scrie The Guardian.

Rochia-turn

Înguste la partea superioară şi mai largi la bază, rochiile copiază aspectul multistratificat al turnului şi se regăsesc în colecţiile unor case ca Chanel, Valentino, Dior, Oscar de la Renta ori sub formă de modele mai ieftine în ofertele unor retaileri de modă. Motivul popularităţii acestui tip de rochie îl reprezintă faptul că le permite femeilor să fie foarte relaxate când o poartă, deoarece nu accentuează talia şi nu scoate în evidenţă silueta.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.