Capăt de drum pentru haine de blană

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 22 februarie 2020 201 afişări

Cum de la o vreme tot mai multă lume nu mai acceptă să fie să fie omorâte animalele pentru blana lor, producătorii de blănuri se văd nevoiţi să se reorienteze sau să tragă obloanele.

Capăt de drum pentru haine de blană

În această situaţie se află Dicker and Dicker din Beverly Hills, de la care se aproviziona cândva Hollywoodul, care-şi va închide magazinul după 75 de ani de funcţionare, la finalul lunii, scrie LA Times, motiv pentru cei care-şi doresc să deţină totuşi o haină de blană, să încerce să prindă reduceri la nurcă, vulpe argintie sau samur, preţul la acesta din urmă scăzând de la 70.000 la 24.000 de dolari. Amatorii de blănuri vor rămâne însă cu o problemă, deoarece asemenea articole vestimentare trebuie păstrate la rece pentru a rămâne frumoase mult timp, iar odată cu închiderea firmei va trebui să găsească un alt loc specializat de depozitare al colecţiei lor.  

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drum,
haine,
inchidere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.