Cum să tricotezi schimbarea climatică

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 22 februarie 2020 73 afişări

Ca să poată urmări şi înţelege mai bine schimbările climatice, unii recurg la hobbyurile lor, cum ar fi tricotatul, propunându-şi să înregistreze vremea de zi cu zi în articole împletite sau croşetate.

Cum să tricotezi schimbarea climatică

Astfel au apărut pături şi fulare meteo, persoanele care le confecţionează adăugând, de regulă, câte un rând colorat în fiecare zi, în funcţie de temperatura de afară şi eventual completând cu elemente care să arate dacă a nins cumva sau care marchează anotimpuri ori ceva mai deosebit. Cu ajutorul acestor obiecte tricotate se poate urmări apoi evoluţia vremii şi compara cu datele existente, ele putând fi utilizate şi ca reper pentru viitor.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.