Roche creşte global cu 7% pe seama medicamentelor oncologice şi produselor de laborator

Postat la 17 octombrie 2012 45 afişări

Concernul farmaceutic elveţian Roche anunţă o creştere a vânzărilor globale în primele 9 luni ale anului 2012, cu 7% în franci elveţieni, până la 33,7 miliarde franci elveţieni, la o rată de schimb constantă. Această creştere s-a datorat în special portofoliului de oncologie, dar şi a produselor Diviziei de Diagnostic, destinate laboratoarelor clinice.

"Performanţele vânzărilor înregistrate de Grupul Roche în cel de-al treilea trimestru sunt în conformitate cu aşteptările, şi suntem în continuare pe calea cea buna în îndeplinirea obiectivelor propuse pentru acest an. Roche şi-a consolidat, în mod special, portofoliul în cancerul de sân, prin lansarea cu succes în Statele Unite şi Elveţia a celei mai noi molecule destinate cancerului mamar, dar şi prin depunerea spre aprobare a unui anticorp monoclonal conjugat în Statele Unite şi în Europa", a declarat Severin Schwan, CEO al grupului Roche, cu privire la rezultatele financiare din primele 9 luni ale anului 2012.

Vânzările Diviziei de Farmaceutice a grupului Roche au crescut cu 4% în primele 9 luni ale anului 2012, până la 26.2 miliarde de franci elveţieni, în mare parte datorită portofoliului de produse oncologice care a înregistrat o creştere de 9%. În linia de cercetare şi dezvoltare s-au înregistrat deja 11 rezultate pozitive din 14 studii aflate în faze finale. Vânzările Diviziei de Diagnostic a grupului Roche au crescut cu 4% până la 7.5 miliarde de franci elveţieni. Această creştere s-a datorat produselor pentru laboratoarele clinice şi a fost susţinută în principal de Professional Diagnostics (+9%) şi Tissue Diagnostics (+15%).

Se aşteaptă ca vânzările Grupului şi ale Diviziei de Farmaceutice să crească cu o singură cifră la sfârşitul anului. Astfel, se estimează că vânzările Diviziei de Diagnostic vor înregistra creşteri semnificative peste media pieţei, datorită lansărilor de noi produse în toate domeniile în care activează această divizie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
farma,
roche,
rezultate,
oncologice
/actualitate/roche-creste-global-cu-7-pe-seama-medicamentelor-oncologice-si-produselor-de-laborator-10233134
10233134
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.