Retailerul care a inaugurat cinci magazine săptămâna aceasta

Autor: Georgiana Călin Postat la 21 iulie 2017 284 afişări

Profi a inaugurat în această săptămână alte cinci magazine, unul în Roşiorii de Vede şi patru în localităţi noi: Malu, Pechea, Valea Stanciului şi Târgu Carbunesti.

Retailerul care a inaugurat cinci magazine săptămâna aceasta

Unitatea din Malu, judeţul Giurgiu se găseşte pe Şoseaua Giurgiului, nr.123. În format Loco, această are o suprafaţă totală de 318 mp, din care sala de vânzări măsoară 190 mp.În acelaşi format funcţionează magazinul din Valea Stanciului, judeţul Dolj. Acesta se află pe str. Cezar Lăzărescu, nr. 38, şi se întinde pe o suprafaţă totală de 343 mp, din care sala de vânzări măsoară 255 mp.

Magazinele din Pechea, Rosiorii de Vede şi Târgu Cărbuneşti sunt deschise în format Standard.Unitatea din Pechea, judeţul Galaţi, este situată pe str. Suhurlui nr. 2 şi are o suprafaţă totală de 420 mp, din care sala de vânzări acoperă 316 mp. Cea din Rosiorii de Vede, judeţul Teleorman, se află pe Aleea CFR, bl.L7-L8 şi dispune de o suprafaţă totală de 414 mp, sala de vânzări măsurând 358 mp.

Cu o suprafaţă totală de 577 mp, din care suprafaţă de vânzări ocupă 453 mp, magazinul din Târgu Cărbuneşti, judeţul Gorj, funcţionează pe str. Pieţei, nr.3. Prin magazinele sale prezente în 322 de localităţi şi o echipa de aproape 12.000 de oameni, PROFI este reţeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.