Restricţii pentru nevaccinaţi. Prima ţară din lume care limitează libertatea de mişcare a persoanelor nevaccinate

Postat la 21 aprilie 2021 201 afişări

Restricţii pentru nevaccinaţi. Prima ţară din lume care limitează libertatea de mişcare a persoanelor nevaccinate

În Emiratele Arabe Unite au fost administrate aproximativ 9,8 milioane de doze de vaccin unei populaţii de 10 milioane de locuitori

Autorităţile iau în calcul adoptarea unor măsuri stricte de limitare a circulaţiei persoanelor nevaccinate, de restricţionare a intrării în anumite locuri şi a accesului la anumite servicii.

„Întârzierea sau abţinerea de la primirea vaccinului reprezintă o ameninţare la adresa siguranţei societăţii”, spun autorităţile ţării arabe.

Emiratele Arabe Unite, unul dintre statele care au lansat cele mai rapide programe de vaccinare din lume, iau în considerare impunerea de restricţii persoanelor care nu au făcut încă un vaccin, scrie Bloomberg.

Ţara şi-a început campania de vaccinare anul trecut şi a administrat aproximativ 9,8 milioane de doze unei populaţii, formate în mare parte din imigranţi , de 10 milioane de locuitori. Programul a fost extins luna trecută şi majoritatea persoanelor cu vârsta peste 16 ani sunt acum eligibile pentru vaccinare gratuită.

„Se ia în considerare adoptarea unor măsuri stricte pentru a limita circulaţia persoanelor nevaccinate şi pentru a pune în aplicare măsuri preventive, cum ar fi restricţionarea intrării în anumite locuri şi accesul la anumite servicii”, a declarat marţi seara Saif Al Dhaheri, purtătorul de cuvânt al Autorităţii Naţionale pentru Gestionarea Crizelor şi Dezastrelor.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
libertate,
limitare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.