Reşedinţa londoneză a lui Jamie Oliver a fost spartă. Hoţii au furat obiecte valorând mii de lire

Autor: Florin Badescu Postat la 15 octombrie 2015 56 afişări

Reşedinţa pe care maestrul bucătar Jamie Oliver o deţine în nordul Londrei a fost spartă de persoane rămase neidentificate, care au furat obiecte şi bunuri în valoare de câteva mii de lire sterline, informează dailymail.co.uk.

Hoţii au pătruns în vila celebrului maestru bucătar britanic prin garaj, iar apoi au intrat în subsolul reşedinţei. Jamie Oliver a fost anunţat în legătură cu această spargere de un vecin, care a remarcat că una dintre uşile de acces în vilă fusese lăsată deschisă, la începutul acestei luni.

Poliţia examinează în prezent imaginile surprinse de camerele de supraveghere pentru a încerca să îi identifice pe hoţi, care au comis acest jaf după ce au aflat că Jamie Oliver şi familia sa urmează să se mute în altă casă.

Se crede că hoţii au spart această vilă, evaluată la 7 milioane de lire sterline, pentru a fura mai multe aparate şi dispozitive electrice.

Jamie Oliver, în vârstă de 40 de ani, soţia sa, Jools, şi cei patru copii ai cuplului se aflau în casa lor de la ţară, în comitatul Essex, în momentul producerii jafului.

Familia Oliver este pe punctul de a se muta într-o casă mai mare, în cartierul exclusivist Hampstead. Noua proprietate, estimată la 10 milioane de lire sterline, include o vilă ce datează din secolul al XVII-lea, cu opt dormitoare, dar şi o grădină impresionantă.

În prezent, mai multe echipe de muncitori lucrează la renovarea acestei proprietăţi, înainte ca familia Oliver să poată să se mute.

Poliţia britanică este de părere că jaful a fost comis pe 2 octombrie, în jurul orei locale 21.00.

Jamie Oliver are o avere estimată la 180 de milioane de lire sterline.

Maestrul bucătar britanic Jamie Oliver a început să gătească în localul părinţilor săi, The Cricketers, din Clavering, Essex, la vârsta de opt ani şi foarte repede a făcut o pasiune pentru gătit, care nu l-a părăsit în perioada instruirii de la restaurantele Neal Street şi River Cafe.

În 2002, el a deschis restaurantul Fifteen în Londra şi fundaţia de caritate asociată, The Fifteen Foundation, care continuă să instruiască persoane tinere dezavantajate pentru a deveni bucătari-şefi. În momentul de faţă, mai sunt încă trei restaurante Fifteen în lume, la Cornwall, Amsterdam şi Melbourne, ulterior Jamie deschizând şi un lanţ de restaurante centrale în Regatul Unit, care se numesc Jamie's Italian.

Restaurantele lui Jamie Oliver s-au înmulţit în ultimii ani, pe măsură ce renumitul maestru bucătar s-a folosit de celebritatea sa pentru a promova campanii ce militează pentru o mai bună alimentaţie a elevilor în şcoli şi pentru angajarea tinerilor în industria alimentară.

Chestiunile ecologice au ocupat un loc proeminent printre interesele sale. Cartea lui de reţete culinare de criză, care îi învaţă pe cititori cum să evite să irosească alimentele, a fost promovată de campania Love Food Hate Waste, finanţată din fonduri guvernamentale, iar restaurantele sale îşi afirmă angajamentul faţă de cauza reciclării.

În ultimii ani, Jamie Oliver a pledat pentru introducerea educaţiei alimentare ca materie de studiu în şcoli. Recent, acesta a lansat un documentar care promovează un "război absolut" împotriva zahărului şi a îndulcitorilor artificiali, însă demersul său a fost criticat de unii dintre colegii săi de breaslă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
JAMIE OLIVER,
VILĂ,
SPARGERE

Citeşte pe comedymall.ro

Citeşte pe MonitorulApararii.ro

/actualitate/resedinta-londoneza-a-lui-jamie-oliver-a-fost-sparta-hotii-au-furat-obiecte-valorand-mii-de-lire-14845780
14845780
comments powered by Disqus
Cum îşi reinventează afacerile micii antreprenori români? Cum îşi reinventează afacerile micii antreprenori români?

Reinventaţi de pandemie Ţi-ai pus toate economiile la bătaie. Ţi-ai vândut, poate, apartamentul sau motocicleta şi ai investit banii într-o afacere. Nu acum, ci în urmă cu câţiva ani. Totul a mers bine. Ai crescut, uşor-uşor, cu paşi mici, dar ai ajuns la profit, iar acum businessul îţi e suficient să trăieşti fără a avea nevoie şi de un job. Ţi-ai îndeplinit visul. Până când, într-o zi pe care nici tu, nici altcineva nu putea s-o prevadă, totul se prăbuşeşte. Totul se închide. Marfa ta, serviciile tale nu-şi mai găsesc acum clienţii. Totul e captiv în izolare, publicul tău ţintă nu mai există, iar dacă există, îşi drămuieşte cu grijă banii pentru o potenţială criză care se prevesteşte.

vezi continuarea
ZF.ro
Dezvăluirile unui medic de la Medlife despre coronavirus. Care este cel mai IMPORTANT lucru Dezvăluirile unui medic de la Medlife despre coronavirus. Care este cel mai IMPORTANT lucru
Măsuri drastice în piaţa muncii. Cum se schimbă contractele de muncă din cauza crizei
Mediafax
Harta cazurilor din România, publică pentru prima dată. Care sunt ”zonele roşii” din ţară şi unde sunt cei mai puţini infectaţi | FOTO Harta cazurilor din România, publică pentru prima dată. Care sunt ”zonele roşii” din ţară şi unde sunt cei mai puţini infectaţi | FOTO
Alimentul care rezistă chiar şi mii de ani. La ce moduri de conservare pot apela oamenii în cazuri extreme
MonitorulApararii
Fostul premier social-democrat Zoran Milanović revine la conducerea Croaţiei. Ca preşedinte Fostul premier social-democrat Zoran Milanović revine la conducerea Croaţiei. Ca preşedinte
Ce se întâmplă la Moscova este de bine deopotrivă pentru Rusia şi Putin(?)
MonitorulPartidelor
Apartamentul lui Ungureanu, oferit drept REFUGIU al medicilor în calea COVID-19. „Toţi să facă la fel” Apartamentul lui Ungureanu, oferit drept REFUGIU al medicilor în calea COVID-19. „Toţi să facă la fel”
Demisie „fulger”. Un medic chirurg va conduce Ministerul Sănătăţii. Cine este Nelu Tătaru, propus să preia funcţia după plecarea lui Costache
MonitorulSiguranteiCetateanului
COMENTARIU Valeriu Suhan Hai, da-ma... incolo... COMENTARIU Valeriu Suhan Hai, da-ma... incolo...
Dr. Tudor Ciuhodaru atentioneaza ca virusul (Covid-19) rezista minim 30 de minute in aer dupa eliminarea sursei infectiei si peste cinci zile pe piele

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.