REPORTAJ: Patru tinere din Ploieşti au luat bacalaureatul cu 10. Trei dintre ele merg la Medicină

Postat la 07 iulie 2014 68 afişări

Patru absolvente de liceu din Prahova au luat bacalaureatul cu 10. Trei dintre ele vor susţine peste două săptămâni examen de admitere la Medicină, cea de-a patra alegând Farmacia şi spunând că a fost ”tentată” să meargă la Medicină, dar a renunţat din cauza ”sistemului care nu oferă condiţii”.

REPORTAJ: Patru tinere din Ploieşti au luat bacalaureatul cu 10. Trei dintre ele merg la Medicină

 Maria Carina Dumitrescu, Laura Voicu, ambele absolvente ale Colegiului Naţional ”Ion Luca Caragiale” din Ploieşti, Diana Şerban de la Colegiul ”Jean Monnet” din Ploieşti şi Alexandra Borcan de la Colegiul ”Alexandru Ioan Cuza” din Ploieşti au reuşit să promoveze bacalaureatul cu media 10.

În afară de nota maximă, cele patru tinere au multe alte lucruri în comun. Pentru ele, examenul a fost cu emoţii sau cu subiecte neaşteptate, dar în niciun caz dificil. Pentru fiecare dintre ele notele mari sunt rezultatul unei munci constante, iar trei dintre ele vor să continue studiile la Medicină şi să profeseze în România. Cea de-a patra a fost tentată şi ea de Medicină, dar nu crede că sistemul îi poate oferi prea mult, aşa că vrea să urmeze cursurile facultăţii de Farmacie.

Până la examen, conturile de Facebook sunt blocate, ieşirile cu prietenii - suspendate, iar cărţile preferate mai aşteaptă puţin.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/reportaj-patru-tinere-din-ploiesti-au-luat-bacalaureatul-cu-10-trei-dintre-ele-merg-la-medicina-12903018
12903018
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.