Dan Voiculescu, la Curtea de Apel Bucureşti, pentru judecarea dosarului ICA

Postat la 07 iulie 2014 30 afişări

Curtea de Apel Bucureşti judecă, luni, dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare, Dan Voiculescu şi celelalte persoane acuzate în această cauză urmând să fie audiaţi.

Dan Voiculescu, la Curtea de Apel Bucureşti, pentru judecarea dosarului ICA

 Dan Voiculescu a ajuns la Curtea de Apel Bucureşti cu cinci minute înainte de ora stabilită pentru începerea şedinţei de judecată din dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), după ce anterior a fost la Poliţia Ilfov, unde trebuie să se prezinte conform obligaţiilor stabilite prin măsura controlului judiciar, luată în cazul său în dosarul în care este cercetat pentru şantaj.

Întrebat de jurnalişti ce se aşteaptă să se întâmple la termenul de luni, Voiculescu a refuzat să facă declaraţii. Voiculescu le-a spus jurnaliştilor că nu va răspunde la întrebările tendenţioase.

Dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare este judecat din 1 iulie de un complet format din magistraţii Camelia Bogdan şi Mihai Alexandru Mihalcea, aceştia fiind desemnaţi după ce preşedintele completului iniţial, Stan Mustaţă, a fost arestat pentru trafic de influenţă, iar celelălalt membru, Florică Duţă, s-a pensionat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dan-voiculescu-la-curtea-de-apel-bucuresti-pentru-judecarea-dosarului-ica-12899807
12899807
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.