Renault lansează în România noul model de Captur

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 26 mai 2017 278 afişări

Renault Captur, crossover-ul urban cu cele mai bune vânzări din Europa în 2016 (215,670 unităţi), va fi disponibil clienţilor din România începând din luna iunie, dar comenzile se pot înregistra deja la distribuitorii autorizaţi.

Renault lansează în România noul model de Captur

Noul Captur este echipat, în funcţie de versiune, cu proiectoare full LED Pure Vision. Această tehnologie rafinează design-ul exterior şi îmbunătăţeşte siguranţa, oferind o mai mare eficienţă şi confort la condus. Luminile de zi cu LED, în forma literei «C», sunt integrate în bara de protecţie inferioară, recreând astfel identitatea luminoasă a brand-ului. Luminile din spate sunt dotate cu aceeaşi semnătură, vizibilă atât noaptea, cât şi ziua.

Captur a fost reproiectat pentru a se încadra în noua linie de design propusă de fratele său mai mare, Kadjar. Astfel, grila a fost redesenată, primind o nouă bandă cromată. Bara de protecţie include noi elemente de design, care subliniază personalitatea aventurieră a modelului Captur. Trei tipuri de jante sunt disponibile pentru cele trei niveluri de echipare: două de 16”, Extrême & Adventure, şi una de 17”Emotion.

Pe al treilea nivel de echipare, Captur poate fi echipat cu un pavilion vitrat fix. Disponibil numai în configuraţie în două nuanţe, această nouă caracteristică îmbunătăţeşte lumina ambientală în cabină.

Pentru prima dată în segmentul său, Renault oferă sistemul de avertizare asupra unghiului mort „Blind Spot Warning” şi sistemul "Easy Park Assist", ambele disponibile pe versiunile superioare. Pentru o experienţă acustică unică, printre opţionale găsim şi calitatea premium oferită de Bose® Sound System.

Versiunile diesel disponibile sunt: dCi 90 (disponibil cu transmisie manuală sau transmisie automată) şi dCi110 cuplat cu o cutie manuală cu şase trepte. Echipat cu Stop & Start şi sistemul de recuperare a energiei la frânare şi decelerare, acest motor are o putere de 110 CP la 4000 rpm şi un cuplu de 260 Nm la 1750 rpm. Motorul de 110 CP dCI  se bazează pe o nouă arhitectură turbo cu inerţie redusă, permiţând un timp de răspuns foarte scurt, la turaţii joase.

Pentru versiunile pe benzină Renault propune: Energy TCe 90 cu transmisie manuală şi TCe 120 cu transmisie manuală sau automată. În plus faţă de cutia automată EDC cu dublu ambreiaj, această cutie manuală este dedicată clienţilor cu un buget mai mic şi care isi doresc să aibă un control complet asupra modului de a conduce. Bazat pe tehnologia injecţiei directe, a sistemelor turbo şi Stop & Start, motorul livrează 205 Nm la 2000 rpm.

Pentru versiunile pe benzină preţurile pornesc de la 13.100 de euro (TVA inclus), iar cele pe motorină de la 14.700 euro (TVA inclus).

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.