Reguli noi de carantinarea oraşelor, în pregătire la Ministerul Sănătăţii. INSP şi DSP, convocate

Postat la 22 martie 2021 167 afişări

Reguli noi de carantinarea oraşelor, în pregătire la Ministerul Sănătăţii. INSP şi DSP, convocate

Secretarul de Stat Andreea Moldovan se întâlneşte, luni, cu reprezentanţi ai INSP şi DSP pentru a determina noi criterii de carantinare.

La ora 14.00, Ministerul Sănătăţii va organiza o întâlnire cu reprezentanţi ai Institutului Naţional de Sănătate Publică, Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi cu specialişti în sănătate publică şi epidemiologie privind situaţia epidemiologică.

Secretarul de Stat Andreea Moldovan spune că ar trebui să fie luate în calcul aglomerarea spitalelor şi rata de pozitivare.

Întâlnirea va avea loc la sediul Ministerului Sănătăţii.

Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, dr. Andreea Moldovan, a declarat, duminică, faptul că în prezent, în România sunt 1.456 de paturi de terapie intensivă. Marea problemă o reprezintă resursa umană, a precizat ea.

Ministrul Sănătăţii a declarat, duminică seară, că nu poate fi exclusă carantinarea Bucureştiului, pentru că numărul de infectări creşte foarte repede.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
minister,
ministerul sanatatii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.