REFERENDUM familie: Sute de preşedinţi de secţiilor de votare s-au retras şi din judeţele Dolj, Teleorman şi Prahova

Postat la 02 octombrie 2018 138 afişări

Peste 350 de preşedinţi de secţii de votare din judeţele Teleorman şi Dolj au anunţat, marţi,Birourile Electorale Judeţene la care sunt arondaţi că nu vor putea participa la desfăşurarea referendumului pentru definirea familiei. Şi la Prahova,un sfert dintre preşedinţi au spus că nu vor fi prezenţi.

REFERENDUM familie: Sute de preşedinţi de secţiilor de votare s-au retras şi din judeţele Dolj, Teleorman şi Prahova

Aproape jumătate din cei 363 de preşedinţi de secţii de votare din judeţul Teleorman, care au fost traşi la sorţi în şedinţa din 28 septembrie au anunţat miercuri că nu vor lua parte la procesul electoral de la finalul săptămânii.

Cristian Toma, reprezentant USR în BEJ Teleorman, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că numărul celor care s-au retras e îngrijorător de mare.

„Au depăşit 100. Unii au murit, unii sunt bolnavi, unii nu ştiu că sunt pe listă, unii pur şi simplu sunt în concediu sau au probleme personale şi unii s-au mutat din judeţ. Cam 50% dintre toţi. Acum trebuie să vadă ce fac, pentru că e posibil ca acest Referendum să fie un fiasco", a spus Toma.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.