LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Reduceri de personal la una dintre cele mai puternice bănci din lume

Autor: Alex Ciutacu Postat la 10 iunie 2018 79 afişări

Reduceri de personal la una dintre cele mai puternice bănci din lume

Banca elveţiană UBS Group face reduceri de personal în cadrul braţului de asset management în timp ce îşi mută interesul spre piaţa din China în căutare de investiţii sustenabile, potrivit Reuters.

Cea mai mică dintre diviziile UBS ar fi concediat cel puţin 100 de persoane în ultimele luni, scrie publicaţia americană Bloomberg.

Aproape 30 dintre aceste concedieri au fost efectuate în Statele Unite, majoritatea fiind în New York.

Unitatea de asset management avea 2.361 de angajaţi la sfârşitul lunii martie.

„Nu comentăm asupra modificărilor pe care le facem în timp, concentrate pe aservirea nevoilor şi intereselor clienţilor noştri şi a businessului nostru”, spune un purtător de cuvânt al UBS.

La sfârşitul anului trecut, executivul băncii, Sergio Ermotti spune că banca ar putea concedia aproximativ 30.000 de angajaţi în următorii ani din cauza evoluţiilor tehnologice din industria bancară.  

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ubs,
concedieri,
investitii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.