Tunelul Timpului de la Castelul Bran, deschis pentru prima dată pentru turişti

Autor: Loredana Ficiu Postat la 10 iunie 2018 162 afişări

Începând cu 1 iulie, Tunelul Timpului de la Castelul Bran, care nu a fost niciodată deschis publicului, va putea fi vizitat de turişti. Vizitatorii vor putea urmări istoria castelului, într-un show unic în spaţiul muzeal european, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tunelul Timpului va putea fi vizitat de turişti începând cu data de 1 iulie. Acesta a fost construit în anul 1930, la ordinul reginei Maria, pentru a facilita accesul în Castelul Bran.

Tunelul este prevăzut cu un lift care face legătura între castel şi parc pe o distanţă de aproximativ 40 de metri. Vizitatorii vor putea urma, astfel, drumul pe care îl parcurgea familia regală atunci când dorea să ajungă, pe scurtătură, în castel.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TUNELUL TIMPULUI,
CASTELUL BRAN,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.