Halep, conferinţă de presă istorică: "Mereu am spus că nu te poţi numi numărul 1 fără un Grand Slam". Ce s-a întâmplat în ziua finalei

Autor: Cezara Paraschiv Postat la 10 iunie 2018 250 afişări

Simona Halep este campioană la Roland Garros după victoria cu Sloane Stephens cu 3-6, 6-4, 6-1. La conferinţa de presă de după momentele emoţionante de pe teren, românca le-a mulţumit celor care au ajutat-o să-şi îndeplinească visul, despre diferenţa decisivă faţă de finala din 2017, dar şi despre ultimele indicaţii ale australianului Darren Cahill.

Despre oamenii care au înconjurat-o: Este un moment minunat, este Grand Slam-ul meu favorit. Fără să zâmbesc nu aş fi putut face asta. Părinţii mei au fost alături de mine, le mulţumesc tuturor antrenorilor cu care am lucrat în ultimii 20 de ani, fără ei nu mi-aş fi revenit după ce am pierdut trei finale de Grand Slam.

Despre fani: Nu le-am cumpărat eu biletele românilor. În trecut am făcut-o, dar de data asta, nu. Le mulţumesc! M-au susţinut şi francezii.

Diferenţa faţă de finala din 2017: Cel mai e greu e să răspunzi întrebărilor... Anul trecut nu am putut dormi, aseară am dormit bine. Am mâncat bine, am început bine ziua. Ştiam că am şanse, eram pregătită pentru un meci de trei ore. Mi-am propus să rămân concentrată, nu am renunţat niciodată. Am simţit că lumea e cu mine şi m-am simţit puternică pe teren.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
finala,
refuz,
conferinta de presa,
simona halep

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.