REACŢIA de bucurie a campioanei Simona Halep, după ce a câştigat trofeul la Roland Garros: "Am visat la acest moment de când am început să joc tenis"

Autor: Alina Mihai Postat la 09 iunie 2018 134 afişări

Simona Halep a reuşit să scrie istorie la 40 de ani de la momentul în care o altă româncă, Virginia Ruzici, a câştigat trofeul de la Roland Garros.

Simona Halep (1 WTA) a câştigat, sâmbătă, primul său titlu de Grand Slam din carieră. Liderul mondial a învins-o pe Sloane Stephens (SUA, 10 WTA) cu 3-6, 6-4, 6-1, după două ore şi patru minute de joc.

Simona a reuşit să-şi treacă primul trofeu de Grand Slam în palmares la a treia finală jucată la Paris. Pe primele două le-a pierdut în faţa Mariei Şarapova (Rusia) şi Jelena Ostapenko (Letonia). Halep a mai jucat o finală de turneu de Mare Şlem în acest an, la Australian Open, pierdută în faţa danezei Caroline Wozniacki.

"Vreau să vă mulţumesc tuturor. A fost minunat. În ultimul game am simţit că nu mai pot respira. Am făcut tot ce am putut. E uluitor. Am visat la acest moment de când am început să joc tenis. Sunt foarte fericită că s-a întâmplat la Roland Garros. Parisul e un oraş special pentru mine. Sloane e o jucătoare foarte bună, foarte puternică. E dificil să joc contra ei."

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
istorie,
simona halep,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.