MITING PSD: Piaţa Victoriei, plină de manifestanţii PSD. Pancarte: Iohannis DEMISIA, Jos statul PARALEL, STOP abuzurilor din justiţie

Postat la 09 iunie 2018 464 afişări

Primele autocare cu manifestanţi au sosit în Capitală încă de la ora 16.00, unele cu oprirea pe B-dul Aviatorilor, altele la Romexpo, unde membrii de partid au fost coborâţi pentru a participa la marele miting PSD. În acelaşi timp, organizatorii şi-au împărţit sarcinile în Piaţa Victoriei pentru a-i ghida cât mai bine pe colegii lor din judeţe, îmbrăcaţi conform indicaţiilor de la centru în alb, pentru a simboliza puritatea şi a mima o adunare neutră, nu una roşie, în culoarea predominantă a partidului.

19.00 În aşteptarea discursurilor liderilor, susţinătorii ascultă muzică

Fotografie de sus cu Piaţa Victoriei 

16.20 Numele Simonei Halep, scandat în Piaţa Victoriei de participanţii la mitingul PSD

Participanţii la mitingul PSD, ajunşi în Piaţa Victoriei, au scandat numele Simonei Halep, după ce aceasta a câştigat primul său turneu de Mare Şlem din carieră, învingând-o în trei seturi, 3-6, 6-4, 6-1 pe americanca Sloane Stephens, în finala turneului de la Roland Garros.

Miile de susţinători PSD, care au ajuns deja în Piaţa Victoriei, s-au uitat la meciul Simonei Halep, care joacă, pentru a treia oară în finala de la Roland Garros.

Organizatorii mitingului PSD au difuzat meciul pe monitoarele amplasate în faţa guvernului.

Liderul WTA, Simona Halep, a câştigat primul său turneu de Mare Şlem din carieră, sâmbătă, după ce a învins-o în trei seturi, 3-6, 6-4, 6-1 pe americanca Sloane Stephens, în finala turneului de la Roland Garros.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PSD,
MITING,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.