Record: Jocul "Call of Duty", încasări de un miliard de dolari în prima zi după lansare

Postat la 07 noiembrie 2013 54 afişări

Producătorul de jocuri video american Activision Blizzard a anunţat ieri că a vândut într-o singură zi magazinelor specializate copii în valoare de 1 miliard de dolari ale noului său joc video, intitulat "Call of Duty: Ghosts".

Record: Jocul "Call of Duty", încasări de un miliard de dolari în prima zi după lansare

 Acest lucru nu înseamnă neapărat că toate copiile au fost cumpărate de consumatorii finali, ci mai degrabă că magazinele au anticipat o cerere foarte mare.

"Call of Duty", care a fost lansat în urmă cu zece ani, este unul dintre produsele vedetă ale companiei Activision Blizzard. Cel mai recent opus din această franciză, aşteptat cu mare nerăbdare de amatorii de jocuri video, a fost lansat oficial marţi la miezul nopţii.

Cititi mai multe pe www.apropo.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/record-jocul-call-of-duty-incasari-de-un-miliard-de-dolari-in-prima-zi-dupa-lansare-11638646
11638646
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.