Reapare TAXA care îi scotea din minţi pe români. A fost suspendată acum 7 ani!

Postat la 27 octombrie 2023 1514 afişări

Reapare TAXA care îi scotea din minţi pe români. A fost suspendată acum 7 ani!

Reapare taxa de poluare în România, suspendată acum 7 ani. În trecut au fost două astfel de taxe obligatorii, care au fost considerate neconstituţionale, mulţi români reuşind, în cele din urmă, să îşi recupereze banii.

Acum, după şapte ani de la suspendare, există posibilitatea să fie introdusă o nouă taxă care ar avea menirea de a descuraja importul şi deţinerea autoturismelor vechi.

Reapare taxa de poluare în România, suspendată acum 7 ani.

Raportul prezentat de Banca Mondială privind decarbonizarea economiei româneşti, are ca recomandare, în ceea ce priveşte sectorul auto, introducerea unei taxe de poluare, potrivit Antena 3.

În trecut, a mai existat această taxă de poluare, de la taxa de primă înmatriculare, care a apărut la 1 ianuarie 2007, apoi taxa de mediu sau timbrul de mediu, până în februarie 2017, când această taxă a fost retrasă.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romani,
scoatere,
suspendare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.