Reacţia procurorului de caz despre imaginile în care apare Clotilde Armand în sala unde se numără voturi

Postat la 09 august 2021 142 afişări

Reacţia procurorului de caz despre imaginile în care apare Clotilde Armand în sala unde se numără voturi

Procurorul care instrumentează dosarul presupusei fraude la vot în Sectorul 1 al Capitalei, Sorin Iaşinovschi, a avut o primă reacţie după ce imaginile în care apare Clotilde Armand, dând indicaţii cu privire la procesul electoral, au apărut în spaţiul public.

Sorin Iaşinovschi a declarat, luni, în cadrul unei emisiuni TV, că nu se va pronunţa pe acest subiect.

„În momentul în care ai trecut de această fază, vezi ce ai de făcut. Dacă trebuie cercetat sau nu. Dau o ipoteză. Să admitem ipoteza că totul o să fie perfect. Păi dacă totul o să fie perfect şi totul a ieşit perfect, nu are rost să audiez pe nimeni, practic, că se clasează dosarul dacă totul e ok”, a spus Sorin Iaşinovschi.

Acesta a precizat, însă, că nu are rost să se pronunţe. „Gândiţi-vă că am un dosar de cercetare disciplinară. Mai spun ceva pe aici şi iar mă trezesc cu unul”, a mai spus procurorul.

După apariţia imaginilor în care Clotilde Armand apare în camera cu voturi în seara alegerilor locale, preşedintele PSD Marcel Ciolacu a spus, duminică seara, la un post TV, că trebuie să intervină Klaus Iohannis pentru că este în pericol democraţia şi să facă şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, pentru că ceea ce s-a întâmplat este „de nepermis”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imagini,
procuror

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.