RBS, desemnată de Euromoney cel mai bun furnizor de cash management din România

Postat la 10 noiembrie 2011 30 afişări

RBS România a fost desemnată de revista Euromoney drept cel mai bun furnizor de cash management din România, în urma unui sondaj realizat în octombrie în rândul cititorilor, fiind a treia oară când banca primeşte acest titlu în urma sondajului anual Euromoney Cash Management Survey.

Euromoney realizează în fiecare an un sondaj de opinie în rândul specialiştilor în cash management, trezorerie şi finanţe din toată lumea. Pentru cel de-al 11-lea sondaj de cash management au fost primite aproape 17.000 de răspunsuri valide, reprezentând o creştere de 39% faţă de rezultatele înregistrate în 2010. 14.089 dintre aceste răspunsuri au provenit din partea unor instituţii nefinanciare şi 2.878 din partea instituţiilor financiare.

"Faptul că primim această recunoaştere pentru a treia oară demonstrează succesul obţinut în cei 15 ani de prezenţă pe piaţă şi am dori să le mulţumim clienţilor noştri pentru încredere", a declarat Mircea Spinei, director servicii tranzacţii bancare, RBS România.

Revista Euromoney este principalul titlu publicat de compania de comunicare financiară Euromoney Institutional Investor PLC, cu sediul la Londra. Fondată în 1969 de Sir Patrick Sergeant, revista Euromoney reprezintă vocea pieţelor de capital internaţionale, având 42 de ani de experienţă în monitorizarea pieţelor de obligaţiuni, acţiuni şi a pieţelor valutare. Euromoney Institutional Investor PLC face parte din indexul FTSE-250 şi este listată la bursele din Londra şi New York.

RBS România, filiala grupului Royal Bank of Scotland, a încheiat primul semestru cu un profit net de 51 mil. lei, situându-se în topul celor mai profitabile bănci din România. RBS are prezenţă în 15 oraşe din ţară, prin intermediul a 28 de sucursale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
RBS,
Euromoney,
cash management,
sondaj,
retea,
Spinei,
premiu
/actualitate/rbs-desemnata-de-euromoney-cel-mai-bun-furnizor-de-cash-management-din-romania-8958513
8958513
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.