Răzvan Voican, fost redactor-şef adjunct al Ziarului Financiar, este noul director executiv al Asociaţiei Române a Exportatorilor

Autor: Claudia Medrega Postat la 04 august 2014 88 afişări

Răzvan Voican, fost redactor-şef adjunct al Ziarului Financiar, a preluat din această lună poziţia de director executiv al Asociaţiei Române a Exportatorilor (AREX).

Răzvan Voican, fost redactor-şef adjunct al Ziarului Financiar, este noul director executiv al Asociaţiei Române a Exportatorilor

Absolvent al Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul Academiei de Studii Economice, Răzvan Voican a debutat în jurnalismul economic la Ziarul Financiar în anul 2000.

În 2011 a fost desemnat de CFA România (Chartered Financial Analyst), asociaţia profesională a analiştilor financiari certificaţi internaţional câştigătorul premiului la categoria contribuţii media din domeniul economic şi financiar.

”Am decis să mă alătur, după 14 ani de presă, unei comunităţi care merită o vizibilitate mai mare atât în rândul publicului, cât şi al autorităţilor care trebuie să conştientizeze rolul pe care l-au avut exportatorii în ieşirea economiei din recesiune. M-a onorat şi am acceptat propunerea de a contribui la succesul proiectului AREX, convins fiind că oportunităţile de dezvoltare şi expansiune ale comunităţii exportatorilor sunt insuficient exploatate. Noii mei parteneri trebuie să ştie ca vor avea în mine un sprijin puternic şi loial, aşa cum, vreme de 14 ani, am fost devotat exclusiv Ziarului Financiar, la ale cărui reuşite mă bucur că am contribuit alături de colegii mei cărora le mulţumesc”, a declarat Răzvan Voican.

AREX este o organizaţie profesională, neguvernamentală, ce are ca scop susţinerea şi promovarea intereselor societăţilor româneşti care derulează tranzacţii comerciale internaţionale în vederea consolidării prezenţei româneşti pe pieţe externe. Asociaţia şi-a început activitatea în acest an şi are 80 de companii membre.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
management,
razvan voican,
ziarul financiar,
AREX
/actualitate/razvan-voican-fost-redactor-sef-adjunct-al-ziarului-financiar-este-noul-director-executiv-al-asociatiei-romane-a-exportatorilor-13031834
13031834
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.