Războiul din Ucraina. „Dacă există un iad pe pământ, el este în Azovstal.“

Autor: Ramona Cornea Postat la 06 mai 2022 30 afişări

Războiul din Ucraina. „Dacă există un iad pe pământ, el este în Azovstal.“

Atacurile intense asupra combinatului siderurgic Azovstal din Mariupol au continuat joi. „De acum, dacă există iad pe pământ, acesta este în Azovstal“, a declarat, joi dimineaţă Petro Andriuschenko, consilier al primarului de la Mariupol, citat de CNN.

► Cel puţin 15 persoane au fost rănite în regiunea Nikolaev din sudul Ucrainei în ultimele 24 de ore, ca urmare a bombardamentelor ruseşti, a declarat joi Hanna Zamazeeva, şefa Consiliului Regional Nikolaev, într-o postare pe Telegram.

► Kremlinul spune că este foarte conştient de faptul că SUA, Marea Britanie şi alte ţări NATO furnizează în mod constant informaţii armatei ucrainene. „Acest lucru nu va împiedica Rusia să-şi atingă obiectivele“, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului Dmitri Peskov, citat de BBC.

► O conferinţă internaţională a donatorilor pentru a strânge bani pentru Ucraina a avut loc în capitala Poloniei, Varşovia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Razboiul din Ucraina,
Azovstal,
razboi,
kremlin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.