Ratko Mladici ameninta cu greva foamei in cazul in care nu ii sunt indeplinite solicitarile

Postat la 06 iunie 2011 13 afişări

Fostul lider al sarbilor bosniaci, Ratko Mladici, cere sa ii fie furnizata asistenta medicala, sa i se plateasca un avocat si sa i se permita familiei sa il viziteze, in caz contrar amenintand cu greva foamei si refuzul de a lua medicamente, relateaza cotidianul sarb Blic, in editia electronica.

"Am facut greseala vietii mele pentru ca nu m-am sinucis. Dar devreme ce sunt aici, cer sa imi fie indeplinite solicitarile, sa imi furnizati asistenta medicala adecvata, un avocat si sa ii permiteti familiei sa ma viziteze. Daca nu, voi inceta sa imi mai iau medicamentele pe care le am cu mine si voi refuza mancarea pe care mi-o aduceti", a declarat Ratko Mladici dupa sosirea la Tribunalul Penal International (TPI) pentru fosta Iugoslavie, de la Haga. Mladici a cerut Tribunalului de la Haga sa ii plateasca avocatul pentru ca el nu are bani pentru acest lucru. In cazul in care banii nu vor fi aprobati, el ameninta cu greva foamei. Potrivit cotidianului Blic, Mladici nu sufera de cancer, ci starea sa de sanatate precara este o consecinta a doua atacuri cerebrale. Primul a avut loc in 1996 si, potrivit unor surse citate de cotidian, in urma acestuia Mladici a fost tratat la Academia Medicala Militara (VMA). El a suferit al doilea atac cerebral in 2008, fiind tratat in acelasi loc.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
ratko mladici,
solicitare,
greva foamei
/actualitate/ratko-mladici-ameninta-cu-greva-foamei-in-cazul-in-care-nu-ii-sunt-indeplinite-solicitarile-8317527
8317527
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.