Răsturnare de situaţie în cazul de dopaj al Simonei Halep! Conducerea companiei de suplimente contrazice anunţul avocatului sportivei

Postat la 28 septembrie 2023 75 afişări

Răsturnare de situaţie în cazul de dopaj al Simonei Halep! Conducerea companiei de suplimente contrazice anunţul avocatului sportivei

Apar noi informaţii în cazul de dopaj al Simonei Halep, asta după ce conducerea firmei din Canada acuzate că i-a furnizat suplimentul contaminat a venit cu o serie de reacţii importante care neagă acuzaţiile aduse de avocatul sportivei. Mai mult, potrivit GSP, aceştia încă nu ar fi primit încă vreo înştiinţare din partea româncei cu privire la acest aspect.

Cu toate că avocaţii Simonei Halep au anunţat că au dat în judecată producătorul suplimentului Schinoussa, cu care sportiva a fost contaminată şi suspendată patru ani din tenisul profesionist, aceştia spun, potrivit GSP, că dopajul sportivei nu ar fi provenit din produsul Keto MCT Schinoussa pe care l-a luat înainte de US Openul din 2022.

Reporterii Gazetei Sporturilor s-au deplasat în Canada, la Toronto, pentru a vorbi cu patronii firmei învinuite. Conform avocatului jucătoarei care joi a împlinit 32 de ani aceasta ar cere despăgubiri de 10 milioane de dolari. Unul dintre produse, o pudră de keto colagen, este considerat de tabăra româncei sursa pentru prezenţa în corp a substanţei interzise roxadustat.

„Am dat în judecată compania canadiană cu mai bine de o lună şi jumătate în urmă. Procesul nu poate să fie decât unul de despăgubire, el nu va avea decât o influenţă civilă, nu poate să aibă niciun fel de influenţă în dosarul sportiv”, a declarat Bogdan Stoica, avocatul Simonei Halep, declaraţie dată pe 18 septembrie la postul de televiziune Euronews România.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt,
avocat,
caz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.