Rareş Bogdan: Nu renunţăm la Florin Cîţu. O intoxicare

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 07 septembrie 2021 27 afişări

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan dezminte informaţiile apărute public potrivit cărora un scenariu de ieşire din criza politică ar fi retragerea sprijinului pentru Florin Cîţu pentru funcţia de premier, însă schimbarea din funcţie ar urma să se producă după congresul formaţiunii:„O intoxicare”.

Rareş Bogdan: Nu renunţăm la Florin Cîţu. O intoxicare

„Nu renunţăm la Florin Cîţu! Este singura opţiune a PNL pentru funcţia de prim-ministru şi preşedinte PNL. Informaţiile care au apărut în spaţiul public potrivit cărora PNL se gândeşte la o alta variantă de prim-ministru sunt false. O intoxicare”, declară, marţi, Rareş Bogdan.

În spaţiul public au apărut informaii potrivit cărora unul dintre scenariile pentru a ieşi din criză este ca PNL să renunţe la a-l mai susţine pe Florin Cîţu în funcţie de premier, însă schimbarea din funcţie ar fi urmat să se producă după Congresul PNL din 25 septembrie.

La congresul PNL din 25 septembrie candidează Ludovic Orban şi Florin Cîţu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rareş bogdan,
cîţu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.