RAR: 6% din vehiculele verificate în S1 prezentau pericol de accidente, jumătate erau neconforme

Postat la 20 august 2018 47 afişări

În primele şase luni ale anului, Registrul Auto Român (RAR), a verificat din punct de vedere tehnic, în trafic, peste 30.000 de vehicule, la nivel naţional, iar aproximativ 1.700 prezentau pericol iminent de accidente, iar jumătate erau neconforme, arată un comunicat transmis luni de instituţie.

RAR: 6% din vehiculele verificate în S1 prezentau pericol de accidente, jumătate erau neconforme

„Aproape 1700 de vehicule verificate tehnic în trafic de inspectorii RAR, în prima jumătate a acestui an prezentau pericol iminent de accidente. Registrul Auto Român a verificat din punct de vedere tehnic în trafic, în primele 6 luni ale lui 2018, 33.726 de vehicule, la nivelul întregii ţări, iar în urma controalelor s-a constatat că aproape jumătate dintre acestea erau neconforme”, spune RAR.

RAR precizează că cele mai multe probleme au fost descoperite la instalaţia electrică de iluminare şi semnalizare, sistemul de reducere a emisiilor poluante, punţi, jante, anvelope şi suspensie, vizibilitate precum şi la sistemele de frânare şi direcţie.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.