Raid israelian în Fâşia Gaza, în urma unor tiruri de rachete

Postat la 14 august 2013 36 afişări

Armata israeliană a efectuat un raid aerian miercuri în Fâşia Gaza, în urma unor tiruri de rachetă, care se produc cu puţin timp înainte de reluarea negocierilor directe israeliano-palestiniene, a anunţat un purtător de cuvânt al armatei.

Raid israelian în Fâşia Gaza, în urma unor tiruri de rachete

 "Raidul a vizat două instalaţii de lansare de rachete, în urma unor tiruri de rachete efectuate marţi de pe teritoriul Fâşiei Gaza, dintre care una a explodat pe teritoriul israelian", fără să facă victime, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Mişcarea "Hamas trebuie să dea socoteală pentru orice încălcare a suveranităţii israeliene, iar regimul terorist pe care l-a creat va purta responsabilitatea oricărei activităţi teroriste provenind de pe teritoriul Fâşiei Gaza", a subliniat el.

Fâşia Gaza este controlată de către Hamas, principala mişcare islamică palestiniană care se opune reluării, miercuri, a negocierilor israeliano-palestiniene sub egida Statelor Unite, după eliberarea, în noaptea de marţi spre miercuri, a 26 de deţinuţi palestinieni de către israelieni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/raid-israelian-in-fasia-gaza-in-urma-unor-tiruri-de-rachete-11251942
11251942
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.