Raicu: RADET şi RATB sunt în pragul falimentului, fiind subfinanţate cronic

Postat la 28 noiembrie 2013 29 afişări

Consilierul general PDL Mircea Raicu a declarat joi că cele două regii care aparţin municipalităţii, RADET şi RATB, sunt în pragul falimentului, transportul în comun şi căldura fiind "subfinanţate cronic" în mandatele primarului Sorin Oprescu.

Raicu: RADET şi RATB sunt în pragul falimentului, fiind subfinanţate cronic

 "Dorim să tragem un semnal de alarmă, transportul în comun şi căldura fiind subfinanţate cronic în mandatele lui Sorin Oprescu. 540 de milioane de euro reprezintă datoria totală pe care Primăria Capitalei o are la cele două companii, RADET şi RATB", a spus Mircea Raicu, într-o conferinţă de presă care a avut loc înainte de şedinţa CGMB, în care va fi dezbătut şi un proiect de hotărâre privind redistribuiri de sume către bugetele celor două regii.

Potrivit lui Raicu, Regia Autonomă de Transport Bucureşti a acumulat în acest an datorii de peste 160 de milioane de lei, iar în această iarnă autobuzele vor circula neechipate cu cauciucuri de iarnă.

Consilierul PDL a mai spus că Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice Bucureşti "se află practic în faliment", datoriile depăşind de mult 500 de milioane de euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/raicu-radet-si-ratb-sunt-in-pragul-falimentului-fiind-subfinantate-cronic-11727575
11727575
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.