Câştigătorii Top 100 Cele mai valoroase companii din România

Postat la 28 noiembrie 2013 206 afişări

Ziarul Financiar a premiat, miercuri seară, la "Gala ZF 15 ani"- un eveniment care reuneşte, în fiecare an, liderii locali ai mediului de business - cele mai valoroase companii din România, primele trei premiate fiind în ordine OMV Petrom, Romgaz şi Orange România.

Câştigătorii Top 100 Cele mai valoroase companii din România

Ziarul Financiar a premiat, miercuri seară, la "Gala ZF 15 ani"- un eveniment care reuneşte, în fiecare an, liderii locali ai mediului de business - cele mai valoroase companii din România, primele trei premiate fiind în ordine OMV Petrom, Romgaz şi Orange România.

Evenimentul a început cu o retrospectivă a Ziarului Financiar şi a principalelor evenimente din economie, aşa cum au fost ele reflectate de-a lungul timpului în paginile ziarului, prezentată de Cristian Hostiuc, directorul editorial. Apoi guvernatorul Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, a vorbit despre viitorul României în zona euro.

Cei prezenţi în sală au aflat de la invitatul special al evenimentului, Michel Camdessus - cel care a condus Fondul Monetar Internaţional într-o perioadă marcată de numeroase crize financiare mondiale, de căderea comunismului şi de creşterea globalizării - care sunt şansele unei noi extinderi a zonei euro şi care ar trebui sa fie ritmul acţiunilor României pentru adoptarea euro.

La Gala ZF au fost prezentate cele mai valoroase companii din România, au fost elogiaţi vizionarii care au reuşit să construiască o afacere puternică, consistentă şi profitabilă şi s-au făcut previziuni de business pentru 2014.

Şi anul acesta trofeele au fost acordate primelor 10 companii aflate în cea de a opta ediţie a Anuarului "Top 100 Cele mai valoroase companii din România", realizat în colaborare cu Casa de Investiţii CAPITAL PARTNERS, care a fost lansat în cadrul evenimentului.

Câştigătorii la categoria Top 10 cele mai valoroase companii din România sunt:

Locul I: OMV Petrom - premiul a fost ridicat de Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom

Locul II: Romgaz

Locul III: Orange România - premiul a fost ridicat de Jean-François Fallacher, CEO Orange România

Locul IV: Fondul Proprietatea

Locul V: Vodafone România

Locul VI: BRD Groupe Societe Generale

Locul VII: Hidroelectrica

Locul VIII: Dacia

Locul IX: Romtelecom

Locul X: RCS-RDS

La categoria premiilor speciale, Ziarul Financiar a decernat Premiul "Manager de 15 ani' lui Radu Enache - CEO HP,  Premiul "Investitor străin de 15 ani" pentru Continental Automotive, Premiul "Antreprenoriat feminin de 15 ani" Angelicăi Rapotan, acţionar majoritar Fierctc Sibel Galaţi, iar Premiul "ZF 2028", adică pariul ZF pentru viitor a revenit lui Daniel Truică, Fondator Vola.ro

Evenimentul, prezentat de Amalia Enache şi Cristian Leonte, a reunit peste 700 de bancheri, manageri, antreprenori şi consultanţi care au sărbătorit, alături de echipa ZF, aniversarea a 15 ani de la lansarea publicaţiei.

Gala ZF este cel mai important eveniment de business care aduce recunoaştere celor mai valoroase companii din România. Anuarul "100 cele mai valoroase companii din România" rămâne singurul care analizează şi realizează un top al companiilor conform datelor financiare prezente în piaţă.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/castigatorii-top-100-cele-mai-valoroase-companii-din-romania-11727023
11727023
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.