Comisiile de buget au ADOPTAT textul legii bugetului de stat. Urmează dezbaterile şi vot pe anexe

Postat la 28 noiembrie 2013 33 afişări

Comisiile parlamentare reunite de buget-finanţe au adoptat, miercuri noaptea, textul legii bugetului de stat pe anul 2014, respectiv cele 54 de articole, urmând ca senatorii şi deputaţii să continue dezbaterile şi votul pe anexele la proiectul de lege.

Comisiile de buget au ADOPTAT textul legii bugetului de stat. Urmează dezbaterile şi vot pe anexe

 Membrii celor două Comisii au adoptat textul proiectul de buget în cea mai mare parte în forma promovată de Guvern, la dezbateri luând parte ministrul Bugetului, Liviu Voinea.

Comisiile reunite de buget au adoptat două amendamente care au fost susţinute şi de reprezentanţii Guvernului, unul propus de senatorul PSD, Ecaterina Andronescu, iar cel de-al doilea de deputatul PSD Vasile Popeangă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/comisiile-de-buget-au-adoptat-textul-legii-bugetului-de-stat-urmeaza-dezbaterile-si-vot-pe-anexe-11727295
11727295
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.