Rafael Nadal va participa la Jocurile Olimpice 2016 deşi nu a îndeplinit criteriile de calificare

Postat la 16 iulie 2016 158 afişări

Tenismenul spaniol Rafael Nadal (locul 4 ATP) a primit, vineri, undă verde din partea Federaţiei Internaţionale de Tenis (ITF) pentru a participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Brazilia, deşi sportivul în vârstă de 30 de ani nu a îndeplinit criteriile de calificare, notează Reuters.

Prezenţa la Rio a medaliatului cu aur la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008 a stat sub semnul îndoielii, întrucât o accidentare l-a împiedicat pe spaniol să îndeplinească numărul minim de prezenţe în meciurile de Cupa Davis. Într-un ciclu olimpic de patru ani, este criteriu de calificare prezenţa în cel puţin trei partide interţări.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rafael-nadal-va-participa-la-jocurile-olimpice-2016-desi-nu-a-indeplinit-criteriile-de-calificare-15529702
15529702
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.