Tarom ia în calcul anularea cursei Otopeni-Ataturk

Postat la 16 iulie 2016 46 afişări

Compania Tarom ia în calcul anularea cursei Otopeni-Ataturk, programată sâmbătă la ora 16.25, după ce autorităţile europene au informat că pe aeroportul din Istanbul nu "există reglementări aplicabile", fiind zvonuri că nu există conducere, controlori de zbor şi nici poliţişti de frontieră.

Purtătorul de cuvânt al companiei Tarom, Georgeta Dinu, a spus pentru MEDIAFAX că reprezentanţii companiei iau în calcul anularea cursei Tarom programată să decoleze sâmbătă, la 16.25, de pe Aeroportul "Henri Coandă", din Bucureşti, spre Ataturk, Istanbul.

"Ultima informare de la autorităţile europene este că nu există reglementări aplicabile pe Aeroportul Ataturk din Istanbul. Nu are cine să emită informaţii oficiale. Sunt zvonuri că nu mai există conducere a aeroportului, controlori de trafic, poliţişti de frontieră, că nu mai există conducere a Poliţiei de Frontieră. Cel mai simplu pentru autorităţile europene a fost să emită această notificare. Nu mai există, ca atare este închis operării. În funcţie de evoluţie, vedem ce facem după-amiază", a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al aeroportului.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TAROM,
ATATURK,
ZBORURI
/actualitate/tarom-ia-in-calcul-anularea-cursei-otopeni-ataturk-15529711
15529711
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.