Declaraţia incredibilă a lui Donald Trump. "Când o să fiu ales preşedinte primul lucru pe care o să-l fac este să declar război ISIS"

Postat la 15 iulie 2016 37212 afişări

Declaraţia incredibilă a lui Donald Trump. "Când o să fiu ales preşedinte primul lucru pe care o să-l fac este să declar război ISIS"

Donald Trump, după atentatul terorist de la Nisa, a declarat că dacă o să fie ales preşedinte o sa-i ceară Congresului Statelor Unite să declare război ISIS, scrie Daily Mail

"Când o să fiu ales preşedinte primul lucru pe care o să-l fac este să cer Congresului Statelor Unite să declare război reţelei teroriste ISIS", a spus el în cadrul unui interviu pentru televiziunea FOX.

"Alt atac oribil, de această dată la Nisa, în Franţa. Mulţi morţi şi răniţi. Când vom învăţa? E din ce în ce mai rău, a scris pe Twitter candidatul republican la Casa Albă, Donald Trump.

Acesta a mai spus că amână conferinţa de presă în care anunţă cine va fi preşedinte în cazul în care el va fi ales în fruntea statului.

Cel puţin 80 de persoane au murit şi 120 au fost rănite joi seara, la Nisa, după ce un bărbat a deschis focul asupra persoanelor care asistau la evenimente dedicate zilei naţionale a Franţei, şi apoi a intrat cu un camion în mulţime.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/declaratia-incredibila-a-lui-donald-trump-cand-o-sa-fiu-ales-presedinte-primul-lucru-pe-care-o-sa-l-fac-este-sa-declar-razboi-isis-15528811
15528811
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.