Radiografia sistemului de sănătate, la "ZF Pharma&Health Summit'13"

Postat la 20 septembrie 2013 53 afişări

Ziarul Financiar organizează, luni şi marţi, cea de-a doua ediţie a "ZF Pharma&Health Summit’13", eveniment ce va reuni autorităţi, factorii de decizie din companii care gestionează vânzări de medicamente, precum şi oameni de afaceri care au investit în deschiderea de spitale şi clinici private.

Radiografia sistemului de sănătate, la "ZF Pharma&Health Summit'13"

 Dezbaterile vor avea loc la World Trade Center Bucureşti şi vor începe la ora 9.00, atât în 23, cât şi în 24 septembrie.

Anul 2013 este un an fierbinte în sistemul sanitar românesc: prescripţia electronică a devenit obligatorie, la ieşirea din spital a fost introdusă coplata, iar spitalele sunt plătite după noi criterii. Pacienţii, din ce în ce mai nemultumiţi, fie merg către mediul privat, fie aleg să se trateze în străinătate. În sistemul privat însă, pentru prima dată după mai mulţi ani de extindere neîntreruptă, operatorii au pus frână expansiunii şi aşteaptă noile modificări astfel încât să-şi poată creiona strategia pentru perioada următoare. "Când va ajunge România să ofere în spitale standarde similare cu cele din Austria sau Turcia şi ce schimbări vor mai avea loc în sistemul de sănătate?" este întrebarea care stă la baza discuţiilor din cele două zile.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/radiografia-sistemului-de-sanatate-la-zf-pharma-health-summit-13-11365639
11365639
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.