Cazul copilului ucis de câini: Procurorul a dispus ridicarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din Parcul Tei

Postat la 19 septembrie 2013 18 afişări

Procurorul general al României, Tiberiu Niţu, a declarat, joi, la ieşirea de la Consiliul Superior al Magistraturii, că procurorul care investighează cazul copilului ucis de câini a dispus ridicarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din Parcul Tei.

 "Pot să vă spun că procurorul a dispus ridicarea imaginilor, pentru a putea fi vizualizate şi analizate din punct de vedere judiciar", a spus Tiberiu Niţu, după ce a participat şedinţa Plenului Consiliului Superior al Magistraturii.

Întrebat dacă procurorul de caz nu putea să verifice sau să se intereseze, înainte de apariţia în presă, despre imaginile surprinse de camerele de supraveghere din Parcul Tei, procurorul general a spus că el nu poate să anticipeze sau să dispună ce trebuie să facă un procuror într-o anchetă.

"Ar fi chiar nelegal ca eu să impun procurorului să facă ceva sau să nu facă ceva într-o anchetă penală. Dumnealui îşi stabileşte ancheta, planul de cercetare, priorităţile, dumnealui hotărăşte cum acţioneză", a adăugat Tiberiu Niţu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cazul-copilului-ucis-de-caini-procurorul-a-dispus-ridicarea-imaginilor-surprinse-de-camerele-de-supraveghere-din-parcul-tei-11360242
11360242
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.