„Rabla pentru electrocasnice” se va relua în 2019. Până acum s-au acordat peste 24.000 de prime

Postat la 10 ianuarie 2019 134 afişări

Prin programul „Rabla pentru electrocasnice”, Ministerul Mediului a acordat vouchere pentru peste 24.000 de produse, cele mai multe prime fiind pentru maşini de spălat rufe, respectiv 12.500 de bucăţi. Valoarea voucherelor este de 7,5 milioane de lei, iar programul se va relua şi în 2019.

„Rabla pentru electrocasnice” se va relua în 2019. Până acum s-au acordat peste 24.000 de prime

Reprezentanţii Ministerului Mediului au precizat, pentru MEDIAFAX, că programul „Rabla pentru electrocasnice”, lansat la sfârşitul anului trecut, se va relua şi în 2019, după ce se va aproba bugetul Administraţiei Fondului pentru Mediu.

 

Programul a fost lansat chiar înainte de sărbători, iar din totalul de 20 de milioane de lei, s-au epuizat peste 7,5 milioane de lei, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Ministerului Mediului.

 

Astfel, au fost acordate, în total, 24.657 de vouchere, dintre care 12.577 pentru maşini de spălat rufe, 9.678 pentru frigidere şi 2.402 aparate de aer condiţionat.

 

De aemenea, din totalul de peste 24.000 de vouchere, 19.480 au fost acordate în mediul urban, iar restul în rural.

 

Potrivit proiectului, finanţarea se acordă sub formă de vouchere pentru achiziţionarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic, cu eficienţă energetică clasa A++, A+++, din următoarele categorii: maşini de spălat rufe; frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice; aparate de aer condiţionat.

 

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
acordare,
electrocasnice,
rabla,
reluare,
program,
mediu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.