QuickMobile oferă reduceri de până la 80% de Black Friday

Postat la 16 noiembrie 2015 245 afişări

QuickMobile oferă reduceri de până la 80% de Black Friday

QuickMobile va organiza campania de reduceri Black Friday 2015 în perioada 20 - 22 noiembrie, atât în magazinul online cât şi în magazinele fizice. Comenzile vor fi preluate începând cu primele ore ale zilei de vineri, iar QuickMobile a pregătit stocuri în valoare de 5 milioane de euro şi va oferi reduceri de până la 80%, potrivit companiei.

Printre produsele care vor fi disponibile cu preţ redus se numără: Apple Watch, Transportorul Smart Balance Wheel, Samsung Galaxy S6 Edge, tableta Nokia N1, dar şi accesorii de lux, precum Moschino şi Gucci.

De asemenea, QuickMobile va oferi o platformă specială de cumpărături printr-un singur click. Astfel, timpul de finalizare a comenzii se va reduce semnificativ, la sub 60 de secunde.

Clientii care platesc online cu cardul vor avea prioritate la livrarea produselor, iar transportul va fi gratuit indiferent de valoarea comenzii.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/quickmobile-ofera-reduceri-de-pana-la-80-de-black-friday-14887733
14887733
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.