LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Qatar Airways anunţă reduceri la tarifele de zbor. Cât va costa un zbor spre Shanghai, Maldive sau Seychellese

Autor: Ioana Matei Postat la 09 ianuarie 2018 195 afişări

Compania aeriană Qatar Airways a anunţat prima campanie globală de oferte din acest an, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Qatar Airways anunţă reduceri la tarifele de zbor. Cât va costa un zbor spre Shanghai, Maldive sau Seychellese

Sub denumirea Global Travel Boutique, operatorul qatarez lansează reduceri de până la 30% din costul călătoriilor, precum şi oferta pentru partenerul de călătorie (Companion Offer) la clasele Business şi First. Potrivit reprezentanţilor companiei, famIliile care au copii pot de asemenea să beneficieze de oferte speciale pentru ei.

Costurile de călătorie la Economy Class pornesc de la 449 de euro până la Shanghai, 59 de euro până la Singapore, 689 de euro până la Maldive, 699 de euro până la Bali şi 709 euro până la Seychellese.

Qatar Airways se va extinde în 2018 cu destinaţii precum Pattaya (Thailanda), Penang (Malaezia) şi Canberra (Australia).

Compania naţională aeriană a Statului Qatar exploatează una dintre cele mai tinere şi moderne flote aeriene din lume, formată din 200 de aeronave care zboară spre destinaţii aflate pe şase continente.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.