Putinmania: sperma preşedintelui prin poştă, pentru fiecare rusoaică? Şi să facem şi un film despre el, pentru că e cel mai puternic din lume

Autor: Dorin Oancea Postat la 07 noiembrie 2014 307 afişări

Ziarul ucainean de limbă rusă Trust, dar şi câteva publicaţii occidentale prezintă o idee cel puţin ciudată a avocatei Elena Borisova Mizulina, şefa Comisiei Parlamentare pentru femei din Duma rusă care crede că femeile din Rusia, ajutate de sperma preşedintelui, pot clădi o "nouă elită politică şi militară".

Putinmania: sperma preşedintelui prin poştă, pentru fiecare rusoaică? Şi să facem şi un film despre el, pentru că e cel mai puternic din lume

Dacă e să credem sursele citate, Mizulina a făcut propunerea ca fiecare femeie din Rusia să primească prin poştă materialul genetic al preşedintelui, şi să conceapă, astfel, un copil. Desigur, maele vor primi sprijin din partea statului.

Totul pare a fi o intoxicare venită pe filieră ucraineană şi nu credem, totuşi, că asemenea idei pot fi posibile în secolul XXI.

Pe de altă parte, Vladimir Putin a fost desemnat de către revista americană Forbes drept cel mai puternic om al lumii, înaintea preşedintelui american Barack Obama şi a secretarului Partidului Comunist Chinez, Xi Jinping. Papa Francisc se clasează pe locul al patrulea.

Poate din această cauză cunoscutul cineast Oliver Stone a anunţat la Moscova, unde lucrează la un film despre Edward Snowden, că va face un documentar despre Putin. Stone a precizat că vrea să-i ia un interviu preşedintelui rus şi să le prezinte americanilor puncte de vedere pe care aceştia nu le acceptă.

Stone este cunoscut pentru "Plutonul" sau "Wall Street", dar şi pentru documentarele despre relaţia sa cu liderul cubanez Fidel Catro sau pentru "My Friend Hugo", despre preşedintele venezuelean Hugo Chavez.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/putinmania-sperma-presedintelui-prin-posta-pentru-fiecare-rusoaica-si-sa-facem-si-un-film-despre-el-pentru-ca-e-cel-mai-puternic-din-lume-13506878
13506878
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.