Putin va limita bonusurile pentru directori, după ce un fost coleg din KGB a primit 100 de milioane de dolari

Postat la 29 martie 2013 16 afişări

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a propus limite la bonusurile primite de directori la retragerea din funcţie, după ce un fost coleg al său din KGB a încasat 100 milioane dolari după demisia de la conducerea Norilsk Nickel, cea mai mare companie minieră din Rusia.

Putin va limita bonusurile pentru directori, după ce un fost coleg din KGB a primit 100 de milioane de dolari

 Astfel de prime ar trebui "să stimuleze managerii de top" să lucreze eficient, însă sunt necesare "limite rezonabile", a declarat, vineri, Putin, notează Bloomberg.

Limitarea bonsurilor de plecare din companie ar fi în linie cu standardele internaţionale, a adăugat el.

Norilsk Nickel a promis în decembrie directorului general demisionar de la acel moment, Vladimir Strjalkovski, 100 de milioane de dolari, un record în Rusia. Strjalkovski, care a fost coleg cu Putin la KGB în Leningrad în anii '80, a fost înlocuit la conducerea companiei miniere de acţionarul Vladimir Potanin.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/putin-va-limita-bonusurile-pentru-directori-dupa-ce-un-fost-coleg-din-kgb-a-primit-100-de-milioane-de-dolari-10699166
10699166
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.