Putin le-a ordonat militarilor mobilizaţi în exerciţii să se întoarcă în unităţi. ULTIMATUMUL dat forţelor ucrainene, infirmat. SUA au suspendat cooperarea militară cu Rusia

Postat la 04 martie 2014 38 afişări

Preşedintele rus Vladimir Putin le-a ordonat trupelor mobilizate săptămâna trecută într-un exerciţiu militar surpriză în vestul şi centrul Rusiei să se întoarcă la unităţile lor, a declarat purtătorul său de cuvânt Dmitri Peskov, relatează Russia Today, în pagina electronică. Statele Unite au "suspendat toate legăturile militare" dintre Washington şi Moscova în urma intervenţiei ruse în Crimeea, a anunţat luni Pentagonul, citat de AFP.

Putin le-a ordonat militarilor mobilizaţi în exerciţii să se întoarcă în unităţi. ULTIMATUMUL dat forţelor ucrainene, infirmat. SUA au suspendat cooperarea militară cu Rusia

 UPDATE 08:15 Putin le cere militarilor mobilizaţi în exerciţii în vestul Rusiei să se întoarcă în unităţi

Putin a ordonat întoarcerea lor după un raport al Ministerului Apărării care afirmă că exerciţiile s-au desfăşurat cu succes, a declarat Peskov.

Exerciţiile militare surpriză din centrul şi vestul Rusiei au fost lansate miercuri. Acestea au implicat 150.000 de millitari, 90 de avioane, 880 de blindate, 80 de nave de război şi alte echipamente grele.

Putin, care a vizitat luni baza militari Kirillovsk din regiunea Leningrad, în nord-vestul Rusiei, a asistat la ultima fază a exerciţiilor.

Manevrele, decise pe fondul crizei politice din Ucraina, au fost considerate drept un semn al unei posibile incursiuni militare masive de căre unii observatori din Occident.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/putin-le-a-ordonat-militarilor-mobilizati-in-exercitii-sa-se-intoarca-in-unitati-ultimatumul-dat-fortelor-ucrainene-infirmat-sua-au-suspendat-cooperarea-militara-cu-rusia-12191073
12191073
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.