PSD: Băsescu încearcă să-şi asume rezultatele guvernării USL şi bilanţul anului de guvernare

Postat la 27 aprilie 2013 18 afişări

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, susţine că preşedintele Traian Băsescu încearcă să-şi asume "rezultatele guvernării USL", cu ocazia bilanţului de un an de la intrarea la guvernare, precizând că PDL susţinut de şeful statului "nu a ştiut decât să taie, să facă disponibilizări".

PSD: Băsescu încearcă să-şi asume rezultatele guvernării USL şi bilanţul anului de guvernare

 "Este evident pentru toată lumea că preşedintele Traian Băsescu încearcă să-şi asume rezultatele guvernării USL, la fel cum este evident faptul că Emil Boc şi Mihai Răzvan Ungureanu au lăsat un adevărat dezastru în urma lor. Practic, preşedintele încearcă să-şi asume bilanţul unui an de guvernare a USL. PDL nu a ştiut decât să taie, să facă disponibilizări şi să ceară solidaritate din partea oamenilor.

S-a tăiat doar de la populaţie, în timp ce clientela politică a PDL a prosperat. Noi am demonstrat într-un an de zile că politica pe care a impus-o Traian Băsescu prin Guvernul Boc a fost greşită, că lucrurile se puteau face şi altfel. Am păstrat echilibrele economice, am reuşit o ajustare fiscală, am atras noi investitori, crescând în acelaşi timp salariile şi dând înapoi banii pensionarilor", susţine Ivan într-un comunicat remis sâmbătă agenţiei MEDIAFAX.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/psd-basescu-incearca-sa-si-asume-rezultatele-guvernarii-usl-si-bilantul-anului-de-guvernare-10809589
10809589
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.