Provus personalizează cardurile UniCredit Ţiriac Bank

Autor: Anca Barbulescu Postat la 09 aprilie 2013 27 afişări

Centrul de procesare a tranzacţiilor cu carduri bancare Provus Service Provider a preluat activitatea de personalizare a cardurilor emise de UniCredit Ţiriac Bank, ca urmare a unui parteneriat între cele două companii.

Provus personalizează cardurile UniCredit Ţiriac Bank

Provus va personaliza toate tipurile de carduri emise de UniCredit Ţiriac Bank: carduri cu bandă magnetică, chip & PIN,  cu sau fără cod de bare, emise sub sigla Visa şi MasterCard. Anterior preluării, personalizarea cardurilor se făcea în cadrul băncii, cu echipamente proprii. Provus a preluat în întregime aceste echipamente, împreună cu echipa care gestiona activitatea de personalizare.

“Pentru 2013 avem în plan atât creşterea volumelor de procesare a tranzacţiilor efectuate cu carduri bancare, cât şi dezvoltarea susţinută a activităţii de personalizare a cardurilor, iar prin preluarea serviciilor de personalizare a cardurilor UniCredit Ţiriac Bank ne completăm portofoliul cu încă o instituţie financiară de prestigiu”, a declarat Utku Ogrendil, CEO al Provus Service Provider şi preşedintele Consiliului de Administraţie al RomCard.

“Am luat decizia de a externaliza serviciul de personalizare a cardurilor către Provus Service Provider deoarece ne dorim să fim cât mai eficienţi pentru clienţii noştri, atât din punctul de vedere al proceselor, cât şi al costurilor aferente acestei activităţi”, a declarat Daniel Ghiulea, director de operaţiuni în cadrul UniCredit Ţiriac Bank.

Serviciile integrate de personalizare care vor fi prestate de Provus pentru UniCredit Ţiriac Bank sunt: achiziţia cardurilor, managementul stocurilor, personalizarea, împlicuirea şi livrarea securizată, în conformitate cu standardele impuse de VISA/ Mastercard.

Provus Service Provider administrează peste 1.500 terminale ATM şi 9.200 terminale POS, personalizează în medie peste 100.000 de carduri lunar şi procesează peste 3 milioane de carduri şi 3,5 milioane de tranzacţii pe lună.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/provus-personalizeaza-cardurile-unicredit-tiriac-bank-10723709
10723709
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.