PROVOCAREA PERICULOASĂ lansată pe internet, inspirată dintr-un film lansat de Netfix

Postat la 03 ianuarie 2019 516 afişări

Filmul “Bird Box”, lansat recent de Netflix, a avut un impact uimitor asupra americanilor, care au pornit un trend periculos, inspirat din film.

PROVOCAREA PERICULOASĂ lansată pe internet, inspirată dintr-un film lansat de Netfix

După ce au văzut-o pe Sandra Bullock luptând pentru viaţa ei legată la ochi, americanii au lansat ”Bird Box Challenge/Provocarea Bird Box”).

Sandra Bullock, Trevante Rhodes, John Malkovich, personajele principale din “Bird Box”, sunt printre singurii supravieţuitori ai unei maladii care le poate lua viaţa.

 

Întreaga acţiune a filmului urmăreşte parcursul lui Malorie (Sandra Bullock) şi a celor doi copii ai săi. Ei încearcă să nu cadă pradă maladiei care a omorât mii de oameni.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lansare,
film,
provocare,
internet,
box,
americani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.