PROTESTELE din TURCIA: Preşedintele turc face apel la calm, asigurându-i pe manifestanţi că au fost auziţi

Postat la 03 iunie 2013 39 afişări

Preşedintele turc Abdullah Gül le-a cerut luni manifestanţilor care sfidează de patru zile Guvernul islamo-conservator să îşi înceteze mişcarea, asigurându-i că au fost auziţi.

PROTESTELE din TURCIA: Preşedintele turc face apel la calm, asigurându-i pe manifestanţi că au fost auziţi

 "Democraţie nu înseamnă doar (victoria) în alegeri (...) Este firesc să se exprime opinii diferite (...) prin manifestaţii paşnice", a declarat el, citat de agenţia Anatolia, adăugând că "mesajele de bunăvoinţă au fost bine primite".

"Le cer tuturor concetăţenilor mei să fie rezonabili. Toată lumea trebuie să respecte regulile şi dacă vor să îşi exprime opiniile, trebuie să o facă în mod paşnic", a adăugat şeful statului turc.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/protestele-din-turcia-presedintele-turc-face-apel-la-calm-asigurandu-i-pe-manifestanti-ca-au-fost-auziti-10920856
10920856
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.